...'t Muzenhuis is 'van alle markten thuis'!

GESCHIEDENIS VAN 't MUZENHUIS

Wat leuk, dat u onze site met een bezoekje vereert. Zoals u binnen onze site kunt zien, zijn wij als Muzenhuis op veel terreinen actief. Maar 't Muzenhuis heet niet voor niets 't 'Muzenhuis'. Vanaf de allerkleinsten tot 65+. is men hier op het 'goede adres'. Ben je schoolgaand, dan zijn deze activiteiten na schooltijd. Heeft u de tijd aan uw zelf, dan is 'overdag' misschien wel een heel goede mogelijkheid.

O ja, zo is er overdag een nieuwe cursus AMV en Muziekgeschiedenis. Deze cursus is juist bedoeld voor volwassenen, die zich op dat terrein nu eens uitgebreid willen oriënteren.

Voorts willen wij gaarne wijzen op het POP Musicalkoor 'het Swingstation' welke onder de enthousiaste leiding staat van de Amerikaanse dirigent Bruce Skinner. Al heel veel succesvolle 'swingende' optredens het koor inmiddels al achter de rug.

Ook de Kinder Musical Koren in Lisse en Velserbroek zijn heel succesvol! Het afgelopen jaar hebben zij garant gestaan voor hele succesvolle optredens en volle zalen 'plat' gespeeld! Voor de komende optredens wordt inmiddels al weer druk gerepeteerd. Op het programma staat de kleurrijke musical met heel veel zang en dans "Back to Rio". Voor al deze activiteiten geldt, "kom eens langs en doe eens mee"! Misschien is dit nu net iets voor jou!!

Hebben wij uw interesse weten te wekken? Als u misschien nog vragen hebt, dan gewoon even mailen naar info@muzenhuis.nl  Ook de telefoon doet het bij ons ook nog steeds uitstekend! In dat geval is het nummer:023 – 536 05 25 of 0252 – 422 733.

Met vriendelijke groet,

Huis van de Kunsten 't Muzenhuis