Actueel

MEDEDELINGEN

10

jul'18

MUZENHUISVAKANTIES

De Muzenhuis vakanties zijn als volgt bepaalt en zijn voor alle locaties van toepassing.

De Muzenhuis vakanties in de cursusperiode 2017 – 2018 zien er als volgt uit:

Met name leerlingen van het primair en het voortgezet onderwijs zijn graag tijdens de schoolvakanties ook vrij van muziekles. Vandaar dat wij de lestijden van de 44 groepslessen van 30 minuten naar 36 groepslessen van 40 minuten (44 x 30 minuten = 1320 minuten. 36 x 40 minuten = 1440 minuten) hebben verlengd. Op deze manier worden de lessen welke door de vakanties uitvallen, ruimschoots ingehaald.

De data van de vakanties lopen zoveel als mogelijk gelijk met de vakanties van het primair onderwijs.

De lessen van de kinderkoren en de Jeugdmusicalgroepen komen ook tijdens de vakanties te vervallen.

Triolessen - Groepslessen - Kinderkoren - Jeugdmusicalgroepen:

Zomervakantie 15 juli tot 26 augustus 2018
(Voor alle leerlingen)

Mochten er uwerzijds nog inhoudelijke vragen zijn, neemt u dan s.v.p. even contact met onze administratie op.

Is uw juiste mailadres bij ons bekend en 'up to date'? Zo niet, wilt u dan zo vriendelijk zijn om de laatste informatie aan onze administratie door te geven!

U kunt de administratie bereiken door een email te sturen naar info@muzenhuis.nl , of telefonisch 023 - 536 05 25 - voor de Bollenstreek 0252 - 422 733.

01

jul'18

SUBSIDIE

OMDAT ALLE KINDEREN MEE MOETEN KUNNEN DOEN!

Ben je tussen 4- en 18 jaar oud en wil je graag een muziekinstrument leren bespelen maar hebben je ouders niet de financiële middelen om je daarbij te ondersteunen, dan is er voor jou het Jeugdcultuurfonds.

Het Jeugdcultuurfonds vindt dat elk kind tot 18 jaar de kans moet krijgen om een muziekinstrument te leren bespelen Daarom draagt het fonds bij aan de kosten van het lesgeld, instrument of materiaal van de muziekschool tot een maximum van € 450,-- per jaar.

De aanvraag voor deze subsidie loopt via 't Muzenhuis. Ben je in het bezit van de Haarlem Pas, dan kom je in ieder geval voor deze subsidie in aanmerking!

Wil je meer informatie, surf dan even naar de website van het Jeugdcultuurfonds .