Docenten

Dick Remelink

Dick Remelink Voormalig Ekseption tenorsaxofonist Dick Remelink komt dit jaar het Muzenhuis docententeam versterken. Met Dick Remelink heeft ’t Muzenhuis een docent met ontzettend veel podiumervaring binnen gehaald.

Met Rein van den Broek, Rick van der Linden, Cor Dekker en Peter de Leeuwe haalde Ekseption met hun eerste single, The 5th of The fifth (een arrangement op Beethovens vijfde symfonie) de derde plaats op de hitlijsten. Ook Rhapsody in blue (naar Gershwin) en Air (naar Bach) waren zeer succesvol.
Met het succesvolle conceptalbum, ´Beggar Julia's time trip’, won Dick Remelink een Edison.

Na Ekseption speelde Dick Remelink o.a. met Robbie van Leeuwen (Venus) en Rudi Bennett (oud-zanger van de Motions). Ook heeft Dick meegespeeld met BB King, Herman Brood en Cuby and the Blizzards.
Momenteel speelt hij met Willem Schoone, Guus- en Eric Bos, Ger Kruijer. “Lekkere jaren 60 muziek maken met geweldige muzikanten”. Van POP tot Jazz en van Smartlap tot Klassiek. De 60’erjaren muziek tot de muziek van vandaag!

Naast alle saxen geeft Dick ook les op dwarsfluit in alle boven genoemde stijlen. Dick is er voor iedereen, van jong tot oud! Zijn motto is dan ook: “Muziek maakt je blij en is o zo gezond!”.

Geeft les in: