Docenten

Bob Schimscheimer

Bob Schimscheimer Wij hebben als Muzenhuis ons docententeam kunnen versterken met een uitzonderlijke allround docent met een lange en brede ervaring op vele verschillende muzikale terreinen.
Niet alleen als conservatorium geschoolde drums- en slagwerkdocent, maar ook als muziekproducer en als sound-engineer is hij al meer dan 20 jaar intensief bezig.
In die hoedanigheid heeft hij in de loop der jaren al meer dan 300 CD’s opgenomen, zowel als muzikant, maar ook als sessiemuzikant, geluidstechnicus of producer. Onder meer voor en met Youp van ’t Hek, Jean ’Toots’ Thielemans, Jaap van Zweden, Herman Brood, Liesbeth List, Rita Rys en niet te vergeten de ’Jostiband’ met Paul de Leeuw.
Als componist heeft Bob meegewerkt aan ‘Kinderen voor Kinderen’, NCRV programma’s en voor de KRO o.a. met het programma ‘Theater van het Sentiment’.
Als geluidstechnicus werkte Bob onder meer voor de NCRV, de KRO, de Wisseloord Studio’s en diverse live radio- en televisieuitzendingen en als geluidstechnicus ook in de theaters.
Als producer en muzieksamensteller, ten behoeve van radiouitzendingen van Radio 2, Radio 5 en Radio 6, zowel voor de AVRO, KRO als NCRV, is Bob dagelijks in de studio’s te vinden.
Je ziet, met al deze ervaringen kun je heel veel van Bob leren en opsteken!
Het is misschien wel even leuk om te googelen op 'Bob Schimscheimer'. Zo krijg je een nog veel betere indruk van zijn kwaliteiten en zijn uitgebreide carrière!

Geeft les in: