Cursussen

TEKENEN EN SCHILDEREN

Portret Schilderen

Elke drie maanden maken wij weer een frisse start met een nieuwe cursus 'Portret Schilderen'. Tijdens deze cursus zal duidelijk worden dat de verhoudingen vooral heel belangrijk zijn. Neem een foto mee naar de les en neem er een kunstwerk van mee naar huis.

Door deze cursus krijgt u een scherp oog voor de karakteristieke elementen van het gezicht. Het maakt niet uit of u een beginner of een gevorderde bent, er is genoeg persoonlijke aandacht tijdens de cursus.

tekenen en schilderen cursus portret maken tekenen en schilderen cursus portret maken

Tekenen en Schilderen met Acryl

Huis van de Kunsten 't Muzenhuis biedt nog een nieuwe cursus aan: 'Tekenen en Schilderen met Acryl'. Er is een cursus voor beginners en gevorderden. Bent u ook benieuwd hoe u techniek in relatie tot de inhoud van het schilderij naar voren kunt laten komen? Bij Huis van de Kunsten 't Muzenhuis kunt u de kunstenaar in uzelf ontdekken...

Allereerst leert u onder begeleiding schetsen met houtskool. met die opzet als voorbereiding kan er met het schilderen begonnen worden. Waarneming en verbeelding spelen een grote rol bij het composeren en vormgeven van uw schilderij.